Jumaat, 26 Ogos 2011

Zakry, Fairuzizuan sukar diganti


Image Detail

KEPUTUSAN Mohd Zakry Abdul Latif dan Mohd Fairuzizuan Mohd Tazari keluar dari Persatuan Badminton Malaysia (BAM) diakui akan menjejaskan latihan skuad beregu negara kerana kedua-dua pemain itu masih berupaya menjadi rakan sparring yang baik.

Ketua jurulatih beregu negara, Rexy Mainaky berkata bagaimanapun dia perlu menghormati keputusan mereka dan akan berbincang dengan penolongnya, Rosman Razak serta BAM bagi mengatasi masalah ketiadaan kedua-dua pemain itu sekembali dari bercuti, esok. 

Rabu, 24 Ogos 2011

AKU BUKAN TOMBOY.....{akan datang 11 november 2011}
Sinopsis Filem Aku Bukan Tomboy

Filem Aku Bukan Tomboy mengisahkan tentang si gadis Tomboy yang dibesarkan oleh bapanya selepas kehilangan ibunya sejak kecil. Disebalik hati seorang gadis tomboy ini dia turut menyimpan perasaan terhadap seorang lelaki, sama seperti perempuan normal yang lain. Akhirnya, tanpa disedari dia berada dalam percintaan tiga segi di antara 2 lelaki iaitu Harry dan Burn.

Selasa, 23 Ogos 2011

Anak Harimau dilamar - tidak berhariraya disamping keluargaWAN ZACK antara tiga pemain skuad Olimpik yang mendapat perhatian di Slovakia
PEMAIN bola sepak negara sebenarnya mampu mencipta nama di bumi Eropah.
Apa yang penting, mereka perlu berani serta ada keyakinan untuk bersaing.
Buktinya, tiga tonggak skuad Olimpik negara - Wan Zack Haikal Wan Nor, Irfan Fazail dan Fadhli Shas - telah mendapat perhatian sebuah kelab di Liga Corgon Slovakia, ViOn Zlate Moravce.
Sebagai permulaan, mereka akan menyertai kelab tersebut sebagai pemain pinjaman untuk selama tiga bulan hingga November depan.Ahad, 21 Ogos 2011

PANAS !!! Video David Villa Hina Islam - Ozil

Image Detail

Sudah menjadi perbualan hangat di internet bagi peminat kelab bola sepak dunia berikutan rententan berita yang mengatakan David Villa telah mengeluarkan perkataan yang berbaur penghinaan ke atas agama Islam kepada Mesut Ozil.


Kemuncak pertengkaran diantara Mesut Ozil dengan Villa berpunca apabila pemain Real Madrid,Marcelo membuat terjahan keras kepada pemain Barca iaitu Fabregas.Dari aksi inilah yang menyebabkan kesemua pemain lain campur tangan untuk meluahkan protes terhadap tindakan tersebut,dalam keadaan yang kelam kabut jelas menyaksikan Mesut Ozil dan David Villa bertengkar.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...