Sabtu, 16 Julai 2011

Peminat Tunggu Lapan Jam Untuk Dapatkan Tandatangan Joe Cole

View Image
KUALA LUMPUR, 15 Julai (Bernama) -- Penantian seorang pelajar sekolah selama lapan jam untuk mendapatkan tandatangan pemain Liverpool, Joe Cole akhirnya berbaloi selepas dia menjadi peminat pertama mendapat layanan bintang bola sepak Liga Perdana Inggeris itu.

Khamis, 14 Julai 2011

ARSENAL 4 MALAYSIA 0

View Image
KUALA LUMPUR: Pasukan Arsenal menewaskan skuad pilihan Malaysia 4-0 pada perlawanan persahabatan sempena Jelajah Asia 2011 di Stadium Nasional Bukit Jalil, Rabu.
The Gunners berjaya meraih gol pertama seawal minit kelima permainan melalui sepakan penalti yang dilakukan oleh Aaron Ramsey selepas Jack Wilshere dijatuhkan dalam kotak penalti oleh Mohd Aidil Zafuan.
Manakala gol kedua Arsenal dijaringkan oleh Theo Walcott pada minit ke-38.

Rabu, 13 Julai 2011

Ancaman Bom Di Komtar Rupanya Beg Mengandungi Anak Babi, Biawak Dan Itik

View Image
GEORGE TOWN, 12 Julai (Bernama) -- Panggilan telefon mendakwa ada bom di Komtar, di sini Selasa, yang memaksa polis mengosongkan bangunan itu membawa kepada penemuan tiga beg yang masing-masing mengandungi seekor anak babi, biawak dan itik hitam.

Beg berwarna biru, hitam dan merah itu ditemui ditinggalkan di depan pintu lif di tingkat tiga bangunan yang menempatkan pejabat kerajaan termasuk Pejabat Ketua Menteri tersebut.

Isnin, 11 Julai 2011

Anwar petualang Agama, Bangsa Dan Negara

View Image

KUALA LUMPUR 10 Julai - Datuk Seri Anwar Ibrahim ialah petualang negara serta dalang sebenar terhadap segala kekecohan yang berlaku termasuk pada perhimpunan haram semalam, kata Datuk Seri Najib Tun Razak.

Perdana Menteri berkata, perangai 'hodoh' Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu juga tidak pernah berubah dari dulu sampai sekarang.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...