Sabtu, 29 Oktober 2011

ADUH SAYANG.....PETEH..PETEH..TIADA JODOH UNTUK TAHUN 2011


PIALA MALAYSIA 2011 29/10/2011 - Aduh sayang...apa nak dikatakan dah tiada jodoh untuk tahun ini. Kekalahan yang ditanggung tidak akan mematahkan semangat juang pemain-pemain Skuad Penyu untuk berjuang ditahun hadapan. Syabas dan tahniah diatas kejayan untuk masuk keperingkat akhir.Jumaat, 28 Oktober 2011

Protes harga tiket mahal: Laman web FAM digodam


Dato' Sabery Chik telah merayu kepada pengurusan pun tidak diendahkan......


KUALA LUMPUR 28 Okt. – Laman rasmi Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) telah digodam pihak tidak bertanggungjawab, awal pagi ini.

Laman web itu, www.fam.org.my difahamkan tidak lagi berfungsi seperti biasa, sebaliknya telah mempamerkan logo FAM yang diubah suai dengan meletakkan imej ‘khinzir’ dan turut dimasukkan rakaman dua rakaman video berbau provokasi.

Penyu tak rela nangis!

pix_gal0

"DOAKAN kejayaan kami, kami turun dengan satu tekad iaitu membawa pulang Piala Malaysia untuk kali kedua ke bumi Terengganu," itu kata-kata penuh semangat penjaga gawang skuad penyu, Sharbinee Allawee.

Sedar tugas penuh berliku untuk mengawal pintu gawang daripada dibolosi, bekas penjaga gol kebangsaan ini mengharapkan barisan pertahanan dikemudi ketua pasukan, Marzuki Yusof mampu mengekang asakan penyerang lawan terutamanya Hairuddin Omar.

Ahad, 23 Oktober 2011

Terengganu, N. Sembilan ke akhir Piala Malaysia 2011


Image Detail

Terengganu dan Negeri Sembilan berjaya melangkah ke saingan akhir Piala Malaysia 2011 apabila kedua-dua pasukan menewaskan lawan masing-masing di tempat sendiri pada perlawanan separuh akhir kedua.

Skuad bimbingan Irfan Bakti Abu Salim berjaya menewaskan Selangor 2-1 (agregat 4-1), manakala Negeri Sembilan mara selepas mengalahkan T-Team 2-1 (agregat 6-3) untuk bertemu kali pertama dalam saingan akhir Piala Malaysia. – Utusan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...